Schrijf hier Uw klantenreactie

Na telefonisch contact gisteren om advies van welke bh en welke maat ik zou kunnen bestellen heb ik de bh goed ontvangen en deze is helemaal naar tevredenheid !!!!! Dank voor het goed advies !!! Met vriendelijke groet , M.R ...

Goedemorgen. Gisteravond vond ik ik pakje in de brievenbus.Meteen gepast en... Zeer verrast dat het zo perfect paste en zo zacht is .Gisteravond had ik op de valreep nog een berichtje gestuurd.Ik heb nog nooit van mijn leven een b.h. gehad die zo mooi zit.geen afzakkende bandjes Geen irritatie door het strakke bandje achter!!! helemaal blij.En het ondersteund ook nog mijn zere rug.Dus minder pijn.Ik ben erg blij.Bedankt ook nog voor het fijne advies en het meedenken.! ...

Beste suzanne, Dit is één van de redenen dat ik altijd bij jullie bestel! Goede kwaliteit en top service! Dank jullie wel hiervoor! Jullie ook een fijne dag. ...

Vandaag me bh binnen gekregen wat doen ze dat toch netjes zeg echt top ga zeker vaker bestellen en de bh mooie kwaliteit ga zeker veder vertellen dank je wel gr R ...

Wat een geweldige service!! Niets dan lof voor jullie, hartelijk dank voor alle goede zorgen. Ook de recoverybeha is werkelijk fantastisch, ik kan hem aan iedereen aanbevelen na een borstoperatie. ...

Super dank! Ben erg blij met de Sarah BH Heb jullie net aangeraden bij het OLVG ziekenhuis in Amsterdam afdeling plastische chirurgie. Zij waren onder de indruk van de BH Groetjes mevr G ...

27/10/2016 Hallo Suzanne, Super bedankt voor de goeie service! Met vriendelijke groet, Esmee Saager ...

Gratis verzenden
Wij verzenden met Postnl

Volg ons

Betaalmethodes

Borstentips voor iedere leeftijd

Gepubliceerd : 10-06-2017 10:16:11
Categorieen : BLOG

Borstentips voor iedere leeftijd

Door de jaren heen veranderen je borsten. Op je twintigste zien ze er niet alleen anders uit, ze hebben ook een andere samenstelling dan op je vijftigste. Het is belangrijk dat je ze in de verschillende levensfases op een andere manier verzorgt.

Dertigers 
Op deze leeftijd zijn je borsten nog stevig. Als je al kinderen hebt, zul je wel veranderingen hebben opgemerkt na de bevalling. Worden je borsten groter tijdens de zwangerschap, dan kan het zijn dat je na het borstvoeden een halve cup minder hebt.

Aandachtspuntjes 
Dertigers hebben de neiging om knobbeltjes te ontwikkelen door hormonale veranderingen. Maar deze zijn goedaardig en het verhoogt je risico op borstkanker niet. Maar het kan wel pijnlijk zijn. Beperk je caffeïneconsumptie om de pijn te controleren. Ook een dagelijkse orale inname van sleutelbloemolie kan helpen.

Controle
Je eerste mammografie wordt meestal tussen je 30 en 45 jaar genomen. Maar je kan wel jaarlijks naar je huisdokter voor een borstonderzoek. Verder onderzoek je maandelijks zelf je borsten.

Tips voor dertigers
Slechts 5% van gevallen van borstkanker komt voor bij vrouwen jonger dan 40. Je hebt dus weinig om je over zorgen te maken. Borstvoeding vermindert je kansen op kanker op latere leeftijd.

Veertigers
Het vetweefsel in je borsten vermeerdert en je borstweefsel wordt minder. Vetweefsel lijdt meer onder de zwaartekracht, dat betekent dus dat je borsten zullen gaan hangen. Let nu op voor cystes. Op deze leeftijd kan vocht van de melkklieren in de melkbuisjes gaan vastzitten, zo ontstaan cystes gevuld met vocht. Ook zij verhogen je risico op kanker niet, ze kunnen wel pijn doen.

Controle
Op je veertigste start je best met een jaarlijkse mammografie. Laat ook je arts jaarlijks naar je borsten kijken en onderwerp jezelf maandelijks aan een onderzoek.

Tips voor veertigers
Houd je rug zoveel mogelijk recht. Als een vrouw ouder wordt, verslappen haar rugspieren. Daarvoor lijkt het alsof je borsten lager hangen dan werkelijk het geval is. Probeer eens volgende oefening om je borstpieren te verstevigen. Laat je schouders rustig hangen, armen naast je lichaam. Hou een speciale fitnessrekker vast met beide voor je romp. Adem uit terwijl je je schouderbladen naar elkaar toe drukt. Houd je schouders relaxed en je romp recht. Adem in als je je armen terug naar startpositie brengt. Herhaal 8 tot 12 keer.

Vrouwen in hun premenopauze drinken best drie glazen magere melk en nemen best een calciumsupplement met vitamine D. Volgens een Amerikaanse studie zou dat je risico op kanker tot 40% beperken.

Vijftigers
Het kan zijn dat je borsten lichtjes krimpen. Naarmate je ouder wordt, zorgen hormonale veranderingen ervoor dat je lichaamsvet in de lagere lichaamsstreken ophopen. In je gezicht en borsten trekt het vet weg. Je borsten zullen ook meer gaan hangen, omdat je meer vetweefsel dan borstweefsel hebt en je huid verliest zijn elasticiteit. Je kans op borstkanker is nu 1 op 38. Als je vijftig bent is het meer dan ooit belangrijk een gezond lichaamsgewicht te hebben. Studies tonen namelijk aan dat er een verband bestaat tussen overgewicht na je menopauze en borstkanker.

Controle
Jaarlijkse mammografieën zijn een must, alsook onderzoeken bij je huisdokter en maandelijkse zelfonderzoeken.

Tips voor vijftigers
Het gaan hangen van je borsten is onvermijdelijk. Oefeningen kunnen het wel beperken. Lig op je rug op een bankje met je voeten plat op de vloer. Hou een fitnessgewichtje vast met beide handen. Adem in als het je het gewichtje laat zakken in een boog over je hoofd. Ga zover als je schouder toelaat. Pauzeer en adem uit als je het terug over je hoofd heft tot je handen boven je romp zijn. Herhaal 8 tot 12 keer.

Algemene tip
Als je sport, draag dan een speciale sportbeha. Dit helpt tegen hangborsten. Loop je zonder beha, dan gaan je borsten bijna 7 cm op en neer. Een sportbeha vangt dit voor 74% op.
https://www.annamamelle.nl/16-sport-bh-s-
bron: Goedgevoel.be

Deel dit bericht

Het is Feest bij Ulla Dessous. In Maart gratis lingerie waszak bij iedere Ulla Dessous bestelling !

Nieuwsbrief ?

BH Tips/ Info

** Enkele Tips** Leg de voorgevormde en padded beha’s boven op je stapeltje om te voorkomen dat de cups indeuken.
Het beste sluit je de beha om te voorkomen dat de sluiting inhaakt in andere materialen of cups.
Wist je dat donkerrode lingerie ook niet doorschijn onder lichte kleding ?.........
Als je lingerie draagt waarin je je glamoureus voelt, zullen mensen sneller naar je omkijken***
Het is de gladheid van zijde, het ontdeugende van satijn en het delicate gevoel van kant dat lingerie zo opwindend kan maken
**Hoe voorkomje afzakkende BH bandjes**: De juiste maat bh is dat de omvang vrij strak moet zitten. Veel vrouwen dragen een te wijde omvang, waardoor de bh als het ware gaat kantelen. De achterkant komt omhoog..............

lees meer