Schrijf hier Uw klantenreactie

Hallo, Ik wil graag mijn complimenten geven voor de zeer comfortabele bh's die ik bij jullie heb besteld. Ook het snelle verzenden en retourneren is perfect gegaan. Ik ben inmiddels afgelopen vrijdag geholpen aan een fikse borstverkleining (van G naar C) en......

Ik ben afgelopen vrijdag geopereerd en heb een flinke borstverkleining gehad. Ik heb de Amoena en de Lime gekocht en beiden zitten zeer comfortabel. Ik had geen idee dat er zo'n verschil in BH's bestond. Ook s'nachts geen problemen met slapen, ik moet de komende......

Amoena Sara een fijne bh na een borstverkleining. Nu 2 weken geleden.Ik heb wel 1 omvang groter genomen vergeleken bij mijn omvang voor de ok. (Zwelling en pijn) anders te veel aanwezig. Maar cup maat luister wat de arts denkt te kunnen doen en dan de grootste maat kopen. Ook......

De BH is aangekomen en past uitstekend,bedankt voor de goeie service en hopelijk tot later. U mag mij altijd op de hoogte houden , van modellen die voor mij o k zijn. De storting van 15€ is al gestort, vriendelijke groeten R...

Vandaag 2 bestelde body's ontvangen. Ik heb er direct 1 gepast en deze zit geweldig! Een hele investering maar tot op dit moment werkelijk waard. Superblij met deze comfortabele oplossing bij een stevig figuur met cup G. Past perfect! Thanx Annamamelle, dit is de eerste......

Ik heb de Katy BH vorige week ontvangen. Perfecte pasvorm, ik ben er heel blij mee. Ook al is het telefonisch, dank jullie wel voor het meedenken en de perfecte service. Ik ben wederom weer heel goed geholpen. Complimenten....

De 2 Ulla bh's ontvangen. Ze passen perfect. Dolgelukkig dat ik na jaar zoeken eindelijk weer shop heb gevonden waar ik een degelijke bh in 125E heb gevonden. En zo snel geleverd! Met cadeautje. dank u....

Gratis verzenden
Wij verzenden met Postnl

Volg ons

Betaalmethodes

Uw privacy

Privacy
Zodra u onze websites bezoekt, stelt u Annamamelle in staat om persoonlijke gegevens over u te verzamelen, zowel direct (via de op ons verzoek door u verstrekte persoonsgegevens) als indirect. Annamamelle acht het van groot belang dat de door u verstrekte persoonlijke gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden behandeld en beveiligd.

Wij respecteren Uw privacy en hanteren een "beroepsgeheim".
Annamamelle zal daarom Uw persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor eigen gebruik.

vriendelijke groet,

A.M. de Bruijne
eigenaresse Annamamelle

Privacy verklaring & Cookiebeleid

Annamamelle respecteert de privacy de bezoekers van haar website, in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens.

Vanwege volledige transparantie met onze klanten hebben wij daarom een beleid geformuleerd en geïmplementeerd met betrekking tot deze verwerkingen zelf, het doel ervan alsook de mogelijkheden voor betrokkenen om hun de rechten zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen.

Voor alle aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.

Met het voortzetten van het bezoek van deze website accepteert u de volgende gebruikersvoorwaarden. U accepteert het gebruik van cookies en andere tracking systems. Indien u dit gebruik wenst te weigeren dient u dit venster te sluiten.

De huidige op de website beschikbare versie van de privacy policy is de enige versie die van toepassing is zolang u de website bezoekt, totdat een nieuwe versie de huidige versie vervangt.

Artikel 1 - Wettelijke bepalingen
1. Website (hierna ook “De website”):
2. Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens (Hierna ook: “De beheerder”):

Annamamelle,

A.M. de Bruijne

Oostwal 65

4461JV Goes

 

Artikel 2 – Toegang tot de website
De toegang tot de website en het gebruik is strikt persoonlijk. U zult deze website alsook de gegevens en informatie die daarop verstrekt worden, niet gebruiken voor commerciële politieke of publicitaire doeleinden, dan wel voor enige commerciële aanbiedingen en in het bijzonder niet gebruiken voor ongevraagde elektronische aanbiedingen.

Artikel 3 - De content van de website
Alle merken, afbeeldingen, teksten, commentaren, illustraties, (animatie)plaatjes, videobeelden, geluiden, alsook alle technische applicaties die gebruikt kunnen worden om de website te laten functioneren en meer in het algemeen alle onderdelen die op deze site zijn gebruikt, zijn beschermd bij wet door intellectuele eigendomsrechten. Iedere reproductie, herhaling, gebruik of aanpassing, op welke wijze dan ook, van het geheel of slechts een onderdeel ervan, met inbegrip van de technische applicaties, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de verantwoordelijke, is ten strengste verboden. Indien de beheerder niet meteen actie onderneemt tegen enig inbreuk, kan dat niet worden opgevat als stilzwijgende toestemming dan wel het afzien van rechtsvervolging.

Artikel 4 - Het beheer van de website
Voor het goede beheer van de website kan de beheerder op ieder moment:

  •          de toegang aan een bepaalde categorie bezoekers schorsen, onderbreken of beperken
  •          tot de gehele of een gedeelte van de website alle informatie verwijderen die het functioneren van de website kan verstoren of in strijd is met nationale of internationale wetgeving of in strijd is met internet-etiquette
  •          de website tijdelijk niet beschikbaar hebben teneinde updates uit te kunnen voeren

Artikel 5 - Verantwoordelijkheden

De beheerder is in geen geval verantwoordelijk voor falen, storingen, moeilijkheden of onderbrekingen van het functioneren van de website, waardoor de website of een van zijn functionaliteiten niet toegankelijk is. De wijze waarop u verbinding zoekt met de website is uw eigen verantwoordelijkheid. U dient zelf alle geschikte maatregelen te treffen om uw apparatuur en uw gegevens te beschermen tegen onder andere virusaanvallen op het internet. U bent bovendien zelf verantwoordelijk voor de websites en de gegevens die u op internet raadpleegt. De beheerder is niet aansprakelijk voor juridische procedures die tegen u worden gevoerd vanwege het gebruik van de website of diensten toegankelijk via internet en vanwege het schenden van de voorwaarden van deze privacy policy. De beheerder is niet verantwoordelijk voor enige schade die u zelf oploopt, dan wel derden of uw apparatuur oplopen als gevolg van uw verbinding met of het gebruik van de website. U zult zich onthouden van iedere actie tegen de beheerder als gevolg hiervan. Indien de beheerder betrokken raakt bij een geschil als gevolg van uw gebruik van deze website, is hij gerechtigd alle schade die hij dientengevolge lijdt en nog zal lijden op u te verhalen.

Artikel 6 - Het verzamelen van gegevens

Onder persoonsgegevens worden verstaan: alle informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon; als identificeerbaar wordt beschouwd een natuurlijke persoon die direct of indirect kan worden geïdentificeerd, met name aan de hand van een identificator zoals een naam, een identificatienummer, locatiegegevens, een online identificator of een of meer elementen die kenmerkend zijn voor de fysieke, fysiologische, genetische, psychische, economische, culturele of sociale identiteit. De persoonsgegevens die op de website worden verzameld worden hoofdzakelijk gebruikt door de beheerder voor het onderhouden van relaties met u en Annamamelle.Enindien aan de orde voor het verwerken van uw bestellingen en betalingen. Wij verstrekken geen gegevens aan derden die via deze website zijn verzameld, tenzij nodig voor het doel van de website.

Artikel 7 - Uw rechten met betrekking tot uw gegevens

Op grond van artikel 13 lid 2 sub b AVG heeft eenieder recht op inzage van en rectificatie of wissing van zijn persoonsgegevens of beperking van de hem betreffende verwerking, alsmede het recht tegen de verwerking bezwaar te maken en het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U kunt deze rechten uitoefenen door contact met ons op te nemen. Onze contactgegevens vindt u elders op deze website.

U kunt commerciële aanbiedingen krijgen van de beheerder. Indien u deze niet (meer) wenst te ontvangen, stuurt u ons een e-mail.

Indien u tijdens het bezoek van de website enige persoonsgegevens tegenkomt, dient u zich te onthouden van het verzamelen ervan of van enig ander ongeoorloofd gebruik alsook van iedere daad die een inbreuk op de persoonlijke levenssfeer van die perso(o)n(en) oplevert. De beheerder is in geen geval verantwoordelijk in bovengenoemde situaties.

Artikel 10 - Bewaartermijn gegevens

De door de beheerder van website verzamelde gegevens worden gebruikt en bewaard voor de duur zoals deze bij wet is bepaald. Google zal haar bezoekersstatistieken 26 maanden bewaren.

Artikel 11 – Cookies

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics om middels analytische, functionele en tracking cookies bezoekgegevens bij te houden. De gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Hiermee optimaliseren wij de werking van de website, zodat wij elke bezoeker zo goed mogelijk kunnen voorzien van de gewenste informatie. Tevens beogen wij hiermee te kunnen analyseren hoe effectief onze Google AdWords-advertenties zijn. Wij hebben Google Analytics privacy-vriendelijk ingesteld, zodat IP-adressen geanonimiseerd worden. Met Google hebben wij een verwerkersovereenkomst getekend. Wij verwijzen naar het privacybeleid van Google voor meer informatie over hoe zij met uw gegevens omgaan. Ook raden wij aan het privacybeleid van Google Analytics te raadplegen wanneer u meer wilt weten over hoe Google omgaat met uw data.

Cookies en privacy
Een cookie is een klein tekstbestandje dat bij het eerste bezoek aan onze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, mobile telefoon of tablet.Er zijn verschillende soorten cookies waarbij we hieronder kort aangeven welke cookies wij gebruiken en waarom wij dat doen.

Voor de meeste van onderstaande cookies moet u dus toestemming geven bij het eerste bezoek aan onze website en indien wij hier gebruik van maken zult u een cookiebanner zien waarbij u om deze toestemming wordt gevraagd. Wij willen u erop attent maken dat u er ook voor kunt kiezen om uw browserinstellingen aan te passen zodat u een waarschuwing krijgt voordat er cookies geplaatst worden of wanneer u nooit wilt dat er cookies geplaatst worden. Wees u er wel van bewust dat dit gevolgen kan hebben voor de functies en het gebruik van onze website. Wij kunnen u in dit geval niet een optimale gebruikerservaring garanderen.

Functionele - Cookies zorgen ervoor dat de website goed functioneert. Er hoeft hiervoor geen toestemming gegeven te worden.

Analytische - Cookies zorgen ervoor dat de website kan meten wat onze bezoekers op de website doen. De statistieken herleiden wij niet naar personen. Wij zijn hierdoor in staat onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics als derde partij. Omdat wij met afgeschermde ip-nummers gebruiken, is uw toestemming hier ook niet voor nodig.

Remarketing & Advertentie - Cookies zorgen ervoor dat eerdere bezoekers van onze website advertenties aangeboden krijgen die aansluiten bij hun interesse op basis van eerder zoekgedrag. U kunt zich hiervoor afmelden in uw browser of door geen toestemming te geven bij het eerste bezoek aan de website (alleen als deze cookie geactiveerd, zal om toestemming worden gevraagd).

Interesse – Cookies zorgen ervoor dat wij onze website kunnen voorzien van informatie die zo relevant mogelijk is voor onze bezoekers. U kunt zich hiervoor afmelden in uw browser of door geen toestemming te geven bij het eerste bezoek aan de website (alleen als deze cookie geactiveerd, zal om toestemming worden gevraagd).

Social Media – Cookies zorgen ervoor dat u door middel van buttons content kunt delen via uw social media. Voor de cookies die social media partijen plaatsen en hun privacy beleid verwijzen wij naar de websites van deze partijen.

Voor meer informatie over het gebruik, het beheer en het verwijderen van cookies voor elk besturingstype, nodigen wij u uit om de volgende link te raadplegen: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internettelefoon-tv-en-post/cookies#faq

Artikel 12 - Beeldmateriaal en aangeboden producten

Aan het beeldmateriaal dat behoort bij de aangeboden producten en diensten op de website kunnen geen rechten worden ontleend.

Artikel 13 - Toepasselijk recht

Op deze voorwaarden is Nederlands Recht van toepassing. De rechtbank van de woonplaats/vestigingsplaats van de beheerder is exclusief bevoegd bij eventuele geschillen omtrent deze voorwaarden, behoudens wanneer hierop een wettelijke uitzondering van toepassing is.

Artikel 14 - Contact

Voor vragen, productinformatie of informatie over de website zelf, kunt u zich richten tot:

A.M. de Bruijne

0636429648

info@annamamelle.nl

 

Onze IDEAL partner Sisow ( Payment service provider)
privacy inzake de AVG

 

Sisow heeft de bevoegdheid om de doelen en de middelen van de verwerking van gegevens te bepalen, die zij nodig heeft voor de uitvoering van haar aangeboden diensten. Daarbij beslist Sisow over de (andere) gebruiksdoeleinden van consumentengegevens en zijn onze eigen algemene voorwaarden van toepassing op de consument.

  

Op grond van de activiteiten die Sisow uitvoert en de diensten die zij aanbiedt, zijnde een Collecting Payment Service Provider (CPSP), zowel naar haar klanten als naar consumenten toe, is Sisow aan te merken als een verwerkingsverantwoordelijke krachtens artikel 4(7) AVG.

 

Aangezien Sisow niet als verwerker wordt aangemerkt, is een verwerkersovereenkomst niet noodzakelijk en verwijzen wij hierbij naar artikel 14 en 15 van onze Algemene Voorwaarden (bijgevoegd in de bijlage).

 

Daarnaast willen wij u ook verwijzen naar onze Privacyverklaring die terug te vinden is in de footer op onze website www.sisow.nl.

 

Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Chantal Fredriksz

Assistent Compliance Officer


Binnen Parallelweg 14
5701 PH Helmond

 

E: c.fredriksz@sisow.nl
W: https://www.sisow.nl
T: +31 (0)85 2 734 734


Nieuwsbrief ?

BH Tips/ Info

** Enkele Tips** Leg de voorgevormde en padded beha’s boven op je stapeltje om te voorkomen dat de cups indeuken.
Het beste sluit je de beha om te voorkomen dat de sluiting inhaakt in andere materialen of cups.
Wist je dat donkerrode lingerie ook niet doorschijn onder lichte kleding ?.........
Als je lingerie draagt waarin je je glamoureus voelt, zullen mensen sneller naar je omkijken***
Het is de gladheid van zijde, het ontdeugende van satijn en het delicate gevoel van kant dat lingerie zo opwindend kan maken
**Hoe voorkomje afzakkende BH bandjes**: De juiste maat bh is dat de omvang vrij strak moet zitten. Veel vrouwen dragen een te wijde omvang, waardoor de bh als het ware gaat kantelen. De achterkant komt omhoog..............

lees meer