Schrijf hier Uw klantenreactie

Wat ben ik blij dat ik de kleinere maat voor de tijdelijke prothese bij u heb besteld. Deze past perfect in de sport bh die ik draag. Wens u een fijn weekend toe! Groet, De V...

Beste mensen, ik heb mijn 2 prothese BH' s ontvangen en wat zijn ze moooi! Ik ben er erg blij mee! En dat voor die (kortings) prijs! Dank en groet, MB...

Dank je wel voor de goede service en het supersnelle afhandelen van alles!...

wanneer komt de nieuwe collectie van BH borstprothese met beugel uit, kunnen jullie dit mij laten weten. de service bij jullie is perfect....

Wat een super fijne service. Dat ik mijn bestelling heb kunnen annuleren voor het is verzonden naar hier en het geld staat ook a op mijn rekening. Super bedankt voor deze snelle service. Vriendelijke groet, M.B...

wil jullie bedanken voor jullie hulp geweldig ,met de 3 BH,s alles was goed en ze zitten heel fijn ben er zo blij mee mijn dank is heel groot . Maja...

Top: in december gevraagd of ik een seintje kon krijgen als bepaalde bh’s weer leverbaar waren. Gisteren werd ik telefonisch benaderd dat ze er weer zijn en vandaag al in huis. Top service...

Gratis verzenden
Wij verzenden met Postnl

Volg ons

Betaalmethodes

BH Tips

*Het is de gladheid van zijde, het ontdeugende van satijn en het delicate gevoel van kant dat lingerie zo opwindend kan maken

*Voorkomen van  afzakkende BH bandjes

De juiste maat bh is dat de omvang goed moet aansluiten aan het lichaam, liefst in het begin  iets strak. Veel vrouwen dragen een te wijde omvangmaat, waardoor de bh aan de rugzijde  omhoog komt, we kennen allemaal wel dit gevoel. Duidelijk is dan ook dat hier geen steun verkregen wordt. 

Het gevolg hiervan zijn dan ook afzakkende bandjes.

*De steun van de Bh komt hoofdzakelijk uit de BH band die goed aangesloten moet zitten, in combinatie met de juiste cupmaat

Onzichtbaar onder zwart of wit
Veel vrouwen vinden het vervelend dat hun beha te zien is door hun top of T-shirt heen. Dit is te voorkomen door speciale kleuren te dragen.

- Draag onder een witte of lichte top altijd een huidskleurige bh, om doorschijnen te voorkomen. Als alternatief voor de oudbollige beige ‘huidskleur’ zijn tegenwoordig ook beha’s te koop in caramel of goudkleurig. 

- Bepaalde roodkleuren, als terra, schijnen ook niet door. 
- Probeer de beha altijd in de winkel uit onder een wit T-shirt. 
- Als je geen saaie ‘uni-beha’ wilt dragen, draag dan een huidskleurig of wit hempje over je beha.
bron: Sante.nl

*De Ontwikkeling van de borst

De ontwikkeling van de borst begint al in de baarmoeder, zowel bij jongens als bij meisjes. Als het embryo tussen de vier en zeven weken oud is, ontstaan er in de buitenste huidlaag verdikkingen, die evenwijdig aan elkaar lopen van de oksel tot de lies; de zogenaamde melklijsten. Het gedeelte in het borstgebied zal zich ontwikkelen tot melkkanaaltjes en melkklieren, de rest van de melklijsten verdwijnt weer. In eerste instantie komen de melkkanaaltjes en –kliertjes uit in een kleine indeuking van de huid, maar later ontwikkelt die indeuking zich tot de tepel en de tepelhof. De melkklieren blijven inactief tot de puberteit.

De volgende fase van de ontwikkeling van de borst breekt aan als meisjes in de puberteit komen. Ongeveer twee jaar voordat een meisje gaat menstrueren beginnen de borsten te groeien. Tijdens iedere ovulaire cyclus groeit het borstweefsel een beetje. Dit gaat door tot ongeveer het 35ste levensjaar. Maar de meeste groei vindt plaats tijdens de puberteit.

De borst is pas volledig ontwikkeld als een vrouw bevallen is en de borst melk gaat maken. Een volwassen borst bestaat uit:
- klierweefsel dat melk produceert en transporteert;
- bindweefsel dat dient als steun;
- bloed waaruit voedingsstoffen voor de melk worden gehaald;
- lymfevocht dat afval verwijdert als onderdeel van het lymfatisch systeem;
- zenuwen die signalen sturen naar de hersenen; en
- vetweefsel om de borst te beschermen tegen letsels.

Het klierweefsel bestaat uit melkklieren (alveoli) die melk maken en opslaan tot de omringende spiercellen het in de melkkanaaltjes sturen. De melkkanaaltjes gaan over in grotere melkgangen die leiden naar vijf tot tien uitgangen in de tepel. Tot voor kort geloofde men dat de melk niet alleen werd opgeslagen in de melkkliertjes, maar ook in melkvoorraadholtes, verwijdingen in de melkgangen net achter de tepels. Recent onderzoek met behulp van ultrageluid heeft echter laten zien dat de melkvoorraadholtes niet bestaan. De melkgangen achter de tepel verwijden als reactie op de toeschietreflex, maar krimpen weer als de voeding voorbij is en de melk weer terugloopt naar de melkklieren.

De structuur van de borst is te vergelijken met een boom. De melkklieren zijn de bladeren en de melkkanaaltjes de takken. Meerdere kleine takken komen uit op een aantal dikkere takken die weer uitkomen op de stam van de boom. Zo is het met de borst ook.

De borst bevat een aantal lobben. Iedere lob bestaat uit een hoofdmelkgang die vertakt in meerdere kleine melkkanaaltjes, die weer uitkomen op de melkklieren. De lobben zijn onderling ook weer verbonden door kleinere melkgangen. Men schat dat iedere vrouw tussen de 15 en 20 van die lobben heeft, hoewel een recent onderzoek erop wijst dat dit aantal kleiner is: zeven tot tien lobben per borst.

De tepelhof, het donkerdere deel rondom de tepel, heeft haar kleur te danken aan de vele haarvaten onder de huid die bloed naar de tepel vervoeren. In de tepelhof zitten talgklieren (die olie afscheiden om de huid zacht te houden en te beschermen), zweetklieren en kliertjes van Montgomery, die een substantie afscheiden die de tepel vet houdt en beschermt tegen ziektekiemen.

- See more at: https://www.lalecheleague.nl/borstvoeding-abc/artikel/2-anatomie-van-de-borst#sthash.1GhJrCZy.dpuf

*Door deze info over uw borst ziet U hoe belangrijk het is om uw borsten goed te verzorgen en het respect te geven wat ze verdienen.

In verband met onze verbondenheid met "de maand van de Borstkanker" 2013 bij iedere verzending nu een rose opvouwbaar boodschappentasje.....

*Zijde heeft de magische kracht om geur vast te houden.

Spuit wat parfum op een klein stukje zijde en leg dat in je lingeriela, zo gaat je lingerie heerlijk ruiken.......    

*Een goed passende BH is belangrijk voor je gezondheid.

Bij een goed passende BH voel je 3 drukpunten; in de ondercup, op de schouders en op de rug.

Ligt er teveel druk op de ondercup dan gaan je borsten hangen en wordt de druk op de schouders te groot. Hierdoor kunnen klachten ontstaan aan de nek,rug en schouders wat hoofdpijn tot gevolg kan hebben, zelfs een bezoek aan de fysiotherapeut kan het gevolg zijn....

Zoveel vrouwen, zoveel borsten, er zijn vele vormen en maten. Je hebt hoge of lage,brede of smalle borstinzet. Ze bestaan uit klier,vet en bindweefsel.

 In het begin bestaan borsten merendeel uit klier- en bindweefsel waardoor ze mooi rond en stevig zijn. Naarmate we ouder worden wordt het klierweesel minder en het vetweesel meer, waardoor de borsten zwaarder worden en wat meer gaan hangen.

(bron borstenboekje miss s)

*Waarom je een sportbeha nodig

door Charlotte HARDING, femail.co.uk

U kunt een fortuin hebben uitgegeven aan lidmaatschap van de sportschool en geïnvesteerd in een grote nieuwe outfit.

Maar het is meer dan waarschijnlijk dat je het meest vitale stukje fitnessapparatuur van alles mist      - een goede sportbeha! 

Ondanks de huidige grote aantallen vrouwen die sporten in de vrijetijdsindustrie, draagt driekwart van de vrouwen de verkeerde sport bh voor het sporten.

Je kunt je afvragen waar alle ophef over gaat. Maar de feiten spreken voor zich.

Borsten bestaan voornamelijk uit vetweefsel en worden voornamelijk ondersteund door de huid en breekbare “ligamenten van Cooper” genoemd. Omdat deze niet elastisch zijn , en tijdens repetitieve of high impact sport de borsten heen en weer bewegen wordt er aan deze ligamenten getrokken , waardoor ze uit te rekken. Zodra deze ligamenten eenmaal zijn uitgerekt, blijven ze opzo. Het resultaat is op langere termijn van elke vrouw een nachtmerrie - hangende borsten.Gaan zonder de juiste ondersteuning kan ook leiden tot pijn in de borst en de bovenrug en schouder problemen.

Hardlopen zonder beha te allen veroorzaakt de borsten van de gemiddelde vrouw om omhoog en omlaag door de 8,5 cm. Het dragen van een gewone beha vermindert dit met 32 procent. Een sportbeha vermindert deze door ten minste nog eens 20 procent.

Uit een enquête van Herriot-Watt University vorig jaar toonde aan dat zelfs borsten sized 34A nodig extra ondersteuning tijdens het sporten.

'Britse vrouwen blijken ernstig in gevaar voor  permanente beschadiging door het  strekken van hun borst ligamenten,' aldus een woordvoerder van de CCR een lichaam dimensionering en onderzoek gespecialiseerd bedrijf. 'Problemen zijn te verwachten  op lange termijn als er geen goed passende ,en ondersteunende sportbeha wordt gedragen.

Sportbeha's werden pas uitgevonden in 1977 door 2 joggende dames . Nu zijn er verschillende bedrijven die steeds meer geavanceerde modellen produceren dia aan de eisen voldoen.

Er zijn twee basistypen: die welke de borsten plat tegen de borst comprimeren -. Als algemene regel geldt, compressie-stijl beha's bieden voldoende steun  

Sommige sportbeha's komen ook in andere impact niveaus. In de regel, als je deelneemt aan lagere impact sporten zoals yoga en pilates een beha met een lagere impact niveau zou “low impact BH “voldoende moeten zijn, maar als je aan het oefenen grotere impact sporten zoals aerobics, paardrijden, joggen, squashen moet u waarschijnlijk een van de grotere impact bh.

 Lees meer: http://www.dailymail.co.uk/health/article-35692/Why-need-sports-bra.html#ixzz3JItkCIvq

*Ongelijke borsten ? Maak je geen zorgen, alle vrouwen hebben ongelijke borsten.

Kies een cup voor de grotere borst en doe het bandje van de kleinere borst wat strakker. Je kunt de BH's eventueel ook op maat laten maken door onze coupeuse.

Ook onze  Triumph True curves BH kan uitkomst bieden, deze vult mooi aan bovenaan de borst vanaf cup naar  het schouderbandje. ( zie bij functionele BH's )

In verband met onze verbondenheid met "de maand van de Borstkanker" 2013 bij iedere verzending nu een rose opvouwbaar boodschappentasje.....


Annamamelle bekend uit de

Nieuwsbrief ?

BH Tips/ Info

** Enkele Tips** Leg de voorgevormde en padded beha’s boven op je stapeltje om te voorkomen dat de cups indeuken.
Het beste sluit je de beha om te voorkomen dat de sluiting inhaakt in andere materialen of cups.
Wist je dat donkerrode lingerie ook niet doorschijn onder lichte kleding ?.........
Als je lingerie draagt waarin je je glamoureus voelt, zullen mensen sneller naar je omkijken***
Het is de gladheid van zijde, het ontdeugende van satijn en het delicate gevoel van kant dat lingerie zo opwindend kan maken
**Hoe voorkomje afzakkende BH bandjes**: De juiste maat bh is dat de omvang vrij strak moet zitten. Veel vrouwen dragen een te wijde omvang, waardoor de bh als het ware gaat kantelen. De achterkant komt omhoog..............

lees meer