Schrijf hier Uw klantenreactie

Maandag operatie gehad van G cup naar D cup. Had de Sara BH besteld in de hoop dat hij goed zou zitten en gelukkig zit perfect, toch altijd een gok als je niet passen kan maar sluit mooi aan en zit stevig. Petra V Omvang zat ik nog te twijfelen om een maat groter te nemen......

Hallo, Ik wil graag mijn complimenten geven voor de zeer comfortabele bh's die ik bij jullie heb besteld. Ook het snelle verzenden en retourneren is perfect gegaan. Ik ben inmiddels afgelopen vrijdag geholpen aan een fikse borstverkleining (van G naar C) en......

Ik ben afgelopen vrijdag geopereerd en heb een flinke borstverkleining gehad. Ik heb de Amoena en de Lime gekocht en beiden zitten zeer comfortabel. Ik had geen idee dat er zo'n verschil in BH's bestond. Ook s'nachts geen problemen met slapen, ik moet de komende......

Amoena Sara een fijne bh na een borstverkleining. Nu 2 weken geleden.Ik heb wel 1 omvang groter genomen vergeleken bij mijn omvang voor de ok. (Zwelling en pijn) anders te veel aanwezig. Maar cup maat luister wat de arts denkt te kunnen doen en dan de grootste maat kopen. Ook......

De BH is aangekomen en past uitstekend,bedankt voor de goeie service en hopelijk tot later. U mag mij altijd op de hoogte houden , van modellen die voor mij o k zijn. De storting van 15€ is al gestort, vriendelijke groeten R...

Vandaag 2 bestelde body's ontvangen. Ik heb er direct 1 gepast en deze zit geweldig! Een hele investering maar tot op dit moment werkelijk waard. Superblij met deze comfortabele oplossing bij een stevig figuur met cup G. Past perfect! Thanx Annamamelle, dit is de eerste......

Ik heb de Katy BH vorige week ontvangen. Perfecte pasvorm, ik ben er heel blij mee. Ook al is het telefonisch, dank jullie wel voor het meedenken en de perfecte service. Ik ben wederom weer heel goed geholpen. Complimenten....

Gratis verzenden
Wij verzenden met Postnl

Volg ons

Betaalmethodes

Nicole schoutens Stomalingerie

Stomalingerie Nicole Schoutens:

comfortabel ondergoed voor stomadragers
Nicole Schoutens
de ontwerpster van haar eigen lingeriemerk heeft zelf sinds 2001 een definieve ileostoma.

Hieronder volgt een korte uiteenzetting van de start naar haar eigen stomalingerie merk wat uitsluitend bij Annamamelle verkrijgbaar is 

Nicole werkt nu fulltime in een representatieve functie. “Mensen merken niet dat ik een stoma heb. Ik rijd weer motor en ben graag bezig met onze honden en paarden. Ook ga ik regelmatig kamperen met de tent. Dit voelt ook als een grote nieuwe stap, zeker omdat de sanitaire faciliteiten soms beperkt zijn, maar het lukt allemaal prima. Mijn sportactiviteiten heb ik langzaam weer op kunnen pakken. Paardrijden en zwemmen gaat prima met een stoma. Met mijn dochters heb ik de 4 mijl van Groningen hardgelopen. We hebben samen getraind en het is gelukt. Ik zie dat als een kroon op mijn werk”.

Nicole Schoutens haar motto is: Geniet van iedere dag! Doe wat je wilt doen en laat je -waar mogelijk- niet beperken door een stoma. Op plekken waar ik veel ben ligt reservemateriaal en zo bouw ik veel zekerheden voor mezelf in. Mijn wilskracht heeft me erg geholpen om er weer bovenop te komen.

Maar waar ik als stomadrager toch vooral tegenaan loop, is het zoeken naar goed passend en lekker zittend ondergoed. Prettige, hoogsluitende slips die het stomazakje goed bedekken en op zijn plaats houden. Persoonlijk vind ik het niet prettig om in een lingeriewinkel langdurig te zoeken tussen alle tanga’s en lage bikinislips naar hoog tailleondergoed. Iets waar andere mensen met een stoma vaak ook mee zitten.

Daarom ben ik mijn eigen stomalingerie merk begonnen Nicole Schoutens stoma lingerie : een merknaam die garant staat voor kwalitatief hoogwaardige lingerie die zeer geschikt is voor mensen met een stoma! Gewoon thuis online winkelen bij Annamamelle en snel en discreet thuisbezorgd. Het assortiment zal in de komende maanden mogelijk nog verder uitgebreid worden.
Veel winkelplezier en geniet van het leven!

Met vriendelijke groet,
Nicole Schoutens

Nicole Schoutens stomalingerie

Nu weer volop voorraad
leverijd 1 - 3 werkdagen en geen verzendkosten

Stomalingerie Nicole Schoutens:

comfortabel ondergoed voor stomadragers
Nicole Schoutens
de ontwerpster van haar eigen lingeriemerk heeft zelf sinds 2001 een definieve ileostoma.

Hieronder volgt een korte uiteenzetting van de start naar haar eigen stomalingerie merk wat uitsluitend bij Annamamelle verkrijgbaar is 

Nicole werkt nu fulltime in een representatieve functie. “Mensen merken niet dat ik een stoma heb. Ik rijd weer motor en ben graag bezig met onze honden en paarden. Ook ga ik regelmatig kamperen met de tent. Dit voelt ook als een grote nieuwe stap, zeker omdat de sanitaire faciliteiten soms beperkt zijn, maar het lukt allemaal prima. Mijn sportactiviteiten heb ik langzaam weer op kunnen pakken. Paardrijden en zwemmen gaat prima met een stoma. Met mijn dochters heb ik de 4 mijl van Groningen hardgelopen. We hebben samen getraind en het is gelukt. Ik zie dat als een kroon op mijn werk”.

Nicole Schoutens haar motto is: Geniet van iedere dag! Doe wat je wilt doen en laat je -waar mogelijk- niet beperken door een stoma. Op plekken waar ik veel ben ligt reservemateriaal en zo bouw ik veel zekerheden voor mezelf in. Mijn wilskracht heeft me erg geholpen om er weer bovenop te komen.

Maar waar ik als stomadrager toch vooral tegenaan loop, is het zoeken naar goed passend en lekker zittend ondergoed. Prettige, hoogsluitende slips die het stomazakje goed bedekken en op zijn plaats houden. Persoonlijk vind ik het niet prettig om in een lingeriewinkel langdurig te zoeken tussen alle tanga’s en lage bikinislips naar hoog tailleondergoed. Iets waar andere mensen met een stoma vaak ook mee zitten.

Daarom ben ik mijn eigen stomalingerie merk begonnen Nicole Schoutens stoma lingerie : een merknaam die garant staat voor kwalitatief hoogwaardige lingerie die zeer geschikt is voor mensen met een stoma! Gewoon thuis online winkelen bij Annamamelle en snel en discreet thuisbezorgd. Het assortiment zal in de komende maanden mogelijk nog verder uitgebreid worden.
Veel winkelplezier en geniet van het leven!

Met vriendelijke groet,
Nicole Schoutens

Nicole Schoutens stomalingerie

Nu weer volop voorraad
leverijd 1 - 3 werkdagen en geen verzendkosten

Toont 1 - 2 van de 2 items
 • € 34,95
  1 Beoordeling(en)

  Comfortabele luxe hoge tailleslip.Figuurcorrigerend! Deze slips worden speciaal door onze coupeuse met de hand gemaakt.
  Ook voor mensen zonder stoma Exclusief ontworpen door Nicole Schoutens,speciaal voor vrouwen met een stoma,en voor vrouwen die extra ondersteuning van de buik nodig hebben.De slip heeft een uitstekende pasvorm en is met een fraaie rand elastisch kant afgewerkt wat de stoma camoufleert en er zit een extra voorvak in zodat de stoma niet onder het pijpje uit kan komen.
  De stoma dames slip heeft een katoenen kruisje.

  Deze slips kunnen ook op aanvraag gemaakt worden door onze coupeuse als Uw maat er niet meer bij staat hoor.
  Mail ons dan eventjes op  info@annamamelle.nl . 

  levertijd 1 - 3 werkdagen
  gatis verzenden /   We hanteren EU maten

  € 34,95
  In voorraad
 • € 27,95

  hoge herenboxer met pijpjes voor heren met binnenvak voor het stomazakje, speciaal ontworpen voor stomadragers. Gemaakt van zeer comforabele en zachte stof. Deze extra hoge herenboxer valt volledig over het stoma heen, waardoor het stomamateriaal goed op zijn plaats blijft zitten. Uw stomazakje kan in het speciale binnenvak zodat het niet hinderlijk op de huid blijft plakken.

   

  € 27,95
  Bestellen
  Niet op voorraad
Toont 1 - 2 van de 2 items

Nieuwsbrief ?

BH Tips/ Info

** Enkele Tips** Leg de voorgevormde en padded beha’s boven op je stapeltje om te voorkomen dat de cups indeuken.
Het beste sluit je de beha om te voorkomen dat de sluiting inhaakt in andere materialen of cups.
Wist je dat donkerrode lingerie ook niet doorschijn onder lichte kleding ?.........
Als je lingerie draagt waarin je je glamoureus voelt, zullen mensen sneller naar je omkijken***
Het is de gladheid van zijde, het ontdeugende van satijn en het delicate gevoel van kant dat lingerie zo opwindend kan maken
**Hoe voorkomje afzakkende BH bandjes**: De juiste maat bh is dat de omvang vrij strak moet zitten. Veel vrouwen dragen een te wijde omvang, waardoor de bh als het ware gaat kantelen. De achterkant komt omhoog..............

lees meer