Schrijf hier Uw klantenreactie

Wat ben ik blij dat ik de kleinere maat voor de tijdelijke prothese bij u heb besteld. Deze past perfect in de sport bh die ik draag. Wens u een fijn weekend toe! Groet, De V...

Beste mensen, ik heb mijn 2 prothese BH' s ontvangen en wat zijn ze moooi! Ik ben er erg blij mee! En dat voor die (kortings) prijs! Dank en groet, MB...

Dank je wel voor de goede service en het supersnelle afhandelen van alles!...

wanneer komt de nieuwe collectie van BH borstprothese met beugel uit, kunnen jullie dit mij laten weten. de service bij jullie is perfect....

Wat een super fijne service. Dat ik mijn bestelling heb kunnen annuleren voor het is verzonden naar hier en het geld staat ook a op mijn rekening. Super bedankt voor deze snelle service. Vriendelijke groet, M.B...

wil jullie bedanken voor jullie hulp geweldig ,met de 3 BH,s alles was goed en ze zitten heel fijn ben er zo blij mee mijn dank is heel groot . Maja...

Top: in december gevraagd of ik een seintje kon krijgen als bepaalde bh’s weer leverbaar waren. Gisteren werd ik telefonisch benaderd dat ze er weer zijn en vandaag al in huis. Top service...

Gratis verzenden
Wij verzenden met Postnl

Volg ons

Betaalmethodes

Nicole schoutens Stomalingerie

Stomalingerie Nicole Schoutens:

comfortabel ondergoed voor stomadragers
Nicole Schoutens
de ontwerpster van haar eigen lingeriemerk heeft zelf sinds 2001 een definieve ileostoma.

Hieronder volgt een korte uiteenzetting van de start naar haar eigen stomalingerie merk wat uitsluitend bij Annamamelle verkrijgbaar is 

Nicole werkt nu fulltime in een representatieve functie. “Mensen merken niet dat ik een stoma heb. Ik rijd weer motor en ben graag bezig met onze honden en paarden. Ook ga ik regelmatig kamperen met de tent. Dit voelt ook als een grote nieuwe stap, zeker omdat de sanitaire faciliteiten soms beperkt zijn, maar het lukt allemaal prima. Mijn sportactiviteiten heb ik langzaam weer op kunnen pakken. Paardrijden en zwemmen gaat prima met een stoma. Met mijn dochters heb ik de 4 mijl van Groningen hardgelopen. We hebben samen getraind en het is gelukt. Ik zie dat als een kroon op mijn werk”.

Nicole Schoutens haar motto is: Geniet van iedere dag! Doe wat je wilt doen en laat je -waar mogelijk- niet beperken door een stoma. Op plekken waar ik veel ben ligt reservemateriaal en zo bouw ik veel zekerheden voor mezelf in. Mijn wilskracht heeft me erg geholpen om er weer bovenop te komen.

Maar waar ik als stomadrager toch vooral tegenaan loop, is het zoeken naar goed passend en lekker zittend ondergoed. Prettige, hoogsluitende slips die het stomazakje goed bedekken en op zijn plaats houden. Persoonlijk vind ik het niet prettig om in een lingeriewinkel langdurig te zoeken tussen alle tanga’s en lage bikinislips naar hoog tailleondergoed. Iets waar andere mensen met een stoma vaak ook mee zitten.

Daarom ben ik mijn eigen stomalingerie merk begonnen Nicole Schoutens stoma lingerie : een merknaam die garant staat voor kwalitatief hoogwaardige lingerie die zeer geschikt is voor mensen met een stoma! Gewoon thuis online winkelen bij Annamamelle en snel en discreet thuisbezorgd. Het assortiment zal in de komende maanden mogelijk nog verder uitgebreid worden.
Veel winkelplezier en geniet van het leven!

Met vriendelijke groet,
Nicole Schoutens

Nicole Schoutens stomalingerie

Nu weer volop voorraad
leverijd 1 - 3 werkdagen en geen verzendkosten

Stomalingerie Nicole Schoutens:

comfortabel ondergoed voor stomadragers
Nicole Schoutens
de ontwerpster van haar eigen lingeriemerk heeft zelf sinds 2001 een definieve ileostoma.

Hieronder volgt een korte uiteenzetting van de start naar haar eigen stomalingerie merk wat uitsluitend bij Annamamelle verkrijgbaar is 

Nicole werkt nu fulltime in een representatieve functie. “Mensen merken niet dat ik een stoma heb. Ik rijd weer motor en ben graag bezig met onze honden en paarden. Ook ga ik regelmatig kamperen met de tent. Dit voelt ook als een grote nieuwe stap, zeker omdat de sanitaire faciliteiten soms beperkt zijn, maar het lukt allemaal prima. Mijn sportactiviteiten heb ik langzaam weer op kunnen pakken. Paardrijden en zwemmen gaat prima met een stoma. Met mijn dochters heb ik de 4 mijl van Groningen hardgelopen. We hebben samen getraind en het is gelukt. Ik zie dat als een kroon op mijn werk”.

Nicole Schoutens haar motto is: Geniet van iedere dag! Doe wat je wilt doen en laat je -waar mogelijk- niet beperken door een stoma. Op plekken waar ik veel ben ligt reservemateriaal en zo bouw ik veel zekerheden voor mezelf in. Mijn wilskracht heeft me erg geholpen om er weer bovenop te komen.

Maar waar ik als stomadrager toch vooral tegenaan loop, is het zoeken naar goed passend en lekker zittend ondergoed. Prettige, hoogsluitende slips die het stomazakje goed bedekken en op zijn plaats houden. Persoonlijk vind ik het niet prettig om in een lingeriewinkel langdurig te zoeken tussen alle tanga’s en lage bikinislips naar hoog tailleondergoed. Iets waar andere mensen met een stoma vaak ook mee zitten.

Daarom ben ik mijn eigen stomalingerie merk begonnen Nicole Schoutens stoma lingerie : een merknaam die garant staat voor kwalitatief hoogwaardige lingerie die zeer geschikt is voor mensen met een stoma! Gewoon thuis online winkelen bij Annamamelle en snel en discreet thuisbezorgd. Het assortiment zal in de komende maanden mogelijk nog verder uitgebreid worden.
Veel winkelplezier en geniet van het leven!

Met vriendelijke groet,
Nicole Schoutens

Nicole Schoutens stomalingerie

Nu weer volop voorraad
leverijd 1 - 3 werkdagen en geen verzendkosten

Toont 1 - 1 van 1 item
 • € 34,95
  1 Beoordeling(en)

  Comfortabele luxe hoge tailleslip.Figuurcorrigerend! Deze slips worden speciaal door onze coupeuse met de hand gemaakt.
  Ook voor mensen zonder stoma Exclusief ontworpen door Nicole Schoutens,speciaal voor vrouwen met een stoma,en voor vrouwen die extra ondersteuning van de buik nodig hebben.De slip heeft een uitstekende pasvorm en is met een fraaie rand elastisch kant afgewerkt wat de stoma camoufleert en er zit een extra voorvak in zodat de stoma niet onder het pijpje uit kan komen.
  De stoma dames slip heeft een katoenen kruisje.

  Deze slips kunnen ook op aanvraag gemaakt worden door onze coupeuse als Uw maat er niet meer bij staat hoor.
  Mail ons dan eventjes op  info@annamamelle.nl . 

  levertijd 1 - 3 werkdagen
  gatis verzenden /   We hanteren EU maten

  € 34,95
  In voorraad
Toont 1 - 1 van 1 item